keskiviikko 27. elokuuta 2008

Mätsäri

Eilen oltiin Salossa vanhan meijerin pihalla järjestetyssä mätsärissä. Donna ei tosin osallistunut, vaan paukutti päätään autossa :) Olin kannustamassa "keskariani" & Elsaa, jotka kumpikin olivat ensikertalaisia kisaamassa. Hyvin se meni vaikka handlerin jännitys olikin valtaisa! Olen niin ylpeä heistä!! Elsa sai sinisen nauhan, eikä jatkoon Marika Simelius (kennel Anatnaq) häntä sitten enää sijoittanut. Mutta kokemus pienelle koiralle -5kk, oli ensiarvoisen tärkeä. Elsa tosin esiintyi ja oli kuin mikäkin vanha kehäkettu :-))
Oli kyllä hienosti järjestetyt mätsärit. Oli kuulutukset, toimiva buffet, riittävästi roskiksia, ystävällisiä neuvoja jaettiin kokemattomille ja kertakaikkisen komeat palkinnot. Jo sin/pun neljä parasta palkittiin tavanomaisen ruusukkeen lisäksi pokaalilla ja muovikassillisella tavaraa, jonka sisällöstä en ole sen tarkemmin tietoinen. BIS-kehän kaikki kuusi saivat ruusukkeen, ison säkin kuivamuonaa, pokaalin ja valtaisan KUKKAKIMPUN. Jokainen osallistuja sai purutikun, näytepussin kuivamuonaa ja 5euron alennuslipukkeen M&M:ssä.
Kiitos ja kumarrus järjestäjille: Maltalaiset ry

Kauhean pahana jäi vaan mieleen kaksi koiranomistajaa. Nuori tyttö sakemanninsa kanssa... Minkä hemmetin takia sitä koiraa piti jatkuvasti nostella poskista ja kolhia polvella kylkiin. Kuvitteli ilmeisesti olevansa kovanluokan koirankouluttaja. No, mitä varmimmin sekin nuori sakemanni lähtee vielä kiertoon, "allergian" vuoksi. Sitten se toinen murmeli. -Otti autosta ulos tervuerenin ja ensitöikseen potki sitä! Sen jälkeen tepasteli pokkana mätsärialueelle.
On meitä tosiaan joka junaan ja vielä asemallekin...

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Ehdinkin jo kaipailla teidän plokikirjoituksia, kun oli muutaman päivän hiljaisuus :)
Näitä on aina niin kiva lueskella :)