lauantai 2. elokuuta 2008

On niin turhaa, kaikki on turhaa

Maija Vilkkumaa -Vähän ennen-

Siis, jos joku sanoo löytäneensä Kiikalan metsistä hervottoman kokoisia kanttarelleja, niin puhuukohan se p**kaa!? Ne sienet ei sitte ainakaan ole meidän silmiimme osuneet...!
Alla kuva perjantai-illan retkeltä. Maasto oli upeeta ja Donna sai olla koko illan vapaana, muttei ainuttakaan kanttarellia löydetty!

Tosin hänelle on ihan sama onko vapaana vai ei. Hän ei halua liikkua. Mamman vieressä pitää vaan vahtia, ettei kukaan mies (?) .. vaan .. pääse lähelle.


Menin sitte sekoilemaan kameran kanssa ja jouduin tänään turvautumaan tukihenkilööni. Kun ei lanttu leikkaa, niin se ei leikkaa. Harmittaa kun menin hädissäni poistamaan osan eilisistä kuvista, koska luulin niiden olevan fiaskoja! Tänään sitten käytiin pika-pikaa "koulutuksessa" ja siellä oli tämän näköinen vastaanottokomitea portilla :


Kössi, Luna, Helmi ja Tyyra

Kiitokset Seijalle ja Tanjalle! (Mulla on vielä pitkä matka, tähtireportteriksi) =)
Pakko oli ottaa jälleen Donnasta poseeraus-kuva. Kuvastakin näkee, miten tiukassa Donnan takakinttujen lihakset ovat. Pelkäänpä, että joudun hänelle antamaan Rimadylia .. Eli elokuun näyttelyt, joihin olen Donnan ilmoittanut, jäisivät siinä tapauksessa väliin....... Muuten .. Kaikkien kuvien copyright MINÄ itse


1 kommentti:

kehveli kirjoitti...

Harvinaisen fiksu porukka portti-kuvassa ;)
Taitaa nuo koirat käyttäytyä aina noin hienosti ja maltillisesti! :)