lauantai 20. syyskuuta 2008

Jalattomat......?

Vanha, tuttu vamma iski taas esiin ja meikäläinen on ke. illasta asti ollut suoraan sanoen jalaton! Onnekseni naapurista löytyi tyttö, joka käytti ke-illalla Donnan ulkona. Eilen ei sitten meillä tapahtunut yhtikäs mitään ja sen kyllä sai huomata Donnan valtavana energia-purkauksena: Jatkuvasti piti raapia ja kiehnätä kimpussani.. Kiitin taas Jumalaa, ettei meillä asu mitään pentua, eikä nuorta koiraa, sillä "jalattomana" ei pystyisi niin paljon antamaan.... mitä tällainen tarvitsisi.
Heh, illan edellä kuitenkin jumituin taas kyttäämmään BB:tä :) Vaikken Duudsoneita niin diggaakaan, niin nuo BB-talossa (/Duudsonit) olijat saivat mut kivusta huolimatta nauramaan, vedet silmissä. Luvassa kun oli viinaa ja bileet, nämä suljetussa tilassa olijat, pistivät itsensä täysillä peliin .. Voi ei! Ja bileistä tuli vaan suuri katastrofi! Mitä enemmän saivat siideriä ja viiniä, sen enemmän "läyhäsivät". On meikälläkin kauhea ääni (sen tietäää perikunta ja läheiset), mutta tuo Maria,,, huh-huh!
Tänään, kuin taivaan lahjana sain kutsun Tanjan luo syömään ja samalla Donna pääsi irrottelemaan Helmin kanssa.. Seurauksena tietenkin, Donnalla "jäykkä" takakoipi, mutta täten me täydemmämme toisiamme :-)) Paljon hienoja kuvia duracellien albumissa.

Kiitos Tanja!! kuvista ja mukavasta iltapäivästä!

Ei kommentteja: