sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Metsään on tullut jo syys . . .

Vannoutuneena kesä-ihmisenä on meikäläisestä tullut iän myötä syysihminen. Samoin on Donnan laita, hän voi huomattavasti paremmin viileällä ilmalla :) Miten mahtavaa oli metsässä vaeltaa, kun saimme välillä pari aurinkoistakin syyspäivää. Samoin illat on aivan upeita! Eilen kirpeän, aurinkoisen aamun innoittamana roudasin kaikki matot, petivaatteet yms. ulos tuulettumaan. Kun vauhtiin pääsin niin siivosinpa akvaarionkin. Ja kuinkas sitten kävikään .. Ämpärillä uutta vettä kantaessani akvaarioon, osui ämpäri olohuoneen pöydän kulmaan ja puoli ämpärillistä vettä pläjähti pöydälle. Vahinko nyt ei olisi ollut niin suuri, mutta siinä oli avonaisena upouusi läppärini!! Ensitöikseni sammutin virran ja alkoi jumalaton kuivaaminen naapurilta lainaamallani föönillä. Mitään vammaa ei onneksi konheeseen jäänyt ja illalla toimi taas. Nyt on kirkas näyttö ja näppäimistökin puunattu. Suosittelen kyllä hellävaraisempia otteita tietsikan putsaukseen, kuin tämä :)

Ja BigBrotherista: Toivottavasti ne neljä uutta, tänään taloon astelevaa asukasta, tuovat jotain väriä taloon. Olen niin läpeensä kyllästynyt näihin marmattajiin. Vievät kaiken ilon niiltä muutamalta, joilla olisi asennetta talossa oloon. Siis jumbe, että voi kuvottaa. Toivottavasti ei Cheryll joudu tänään ulos. Minusta hän on sympaattinen tyttö, vaikka blondi onkin. Mutta ne kaksi M:ää, joilla kummallakin vain p* (tosin eri p) mielessä. Yäääk!

1 kommentti:

kehveli kirjoitti...

Rasitteita suvussa vissiin...
Mä en oo koko läppäriä pessyt sentään, mutta hiiri testasi uimataitojaan koirien vesikupissa tässä taannoin! Ei osannut edes kellua, mutta toimii vielä sekin!