maanantai 6. lokakuuta 2008

Myrsky ja myllerrys

Huh-heijjaa, millaisen syysmyrskyn kourissa viettettiinkään suunnuntai-iltaa täällä meilläpäin! Ja varmasti muuallakin Suomessa. Satoi ja myrskysi niin, että olin aivan varma peltikaton lähtevän HuitsinNevadaan. Myrskyä lisäsi meikäläisen fiiliksissä, Antin tullessa häädetyksi BB-talosta. Kuulun näköjään vähemmistöön, sillä pidin hänestä. Todella! Pitkän elämänkokemuksen (todella piitkän) omaavana, näin hänessä paljon, mitä ei sitten muut katsojat huomanneet tai eivät halunneet huomata. Siitä pojasta olisi kehittynyt vaikka kuinka kiva asukki Taloon. Pari viikkoa, niin ... Olen siitä satavarma. Tuollainen kukkoilu ja "esiintyminen" oli vain epävarmuutta ja ujoutta. Jos sitten tartuttiin hänen limaisuuteensa ja naisenkipeyteensä, niin sekin oli vain pienen epävarman pojan esiintymistä. Itse henk. koht. katselen sellaistakin mieluummin kuin aikuisen naisen piereskelemistä/kankeeta alapäänhuumoria ohjelmassa!!
Myönnän, että itkin eilisen häätöäänestyksen tuloksen julkistamisessa :(
Tänään sitten pöllyttelin Donnaa metsässä, saadakseni hyvällä omallatunnolla taas paneutua BB-taloon ja Nikon synttäribileisiin. Just joo .. Nekin oli peruttu, koska Niko oli saanut vamman peppuunsa! Ja lisää ikäviä uutisia, uutisissa, Harri ei palaa enää taloon!
Joten. Ei muuta kuin mustan pikkulikan kiehnäämistä ja kehräämistä peiton alla, eri jätkien kanssa. Ei kiinnosta. Nyt saa 24/7 levätä.
Ja sitten BB-Extra!! Siellähän se ♥Antti♥ suloisena pyyteli anteeksi. Mitä anteeksipyydettävää hänellä on? Eikö se terassin siivous bussin jäänteistä kuulunut tuotannolle? Ihan ovat itse Isot Suuret Herrat vastuussa Nikon "onnettomuudesta". Tottakai toivon Nikolle (suosikkini nro2, Hartsan jälkeen) pikaista paranemista ja -ettei tule mitään verenmyrkytyksiä moisesta.
Mutta .....♥ Kaikkea hyvää Antille elämässään!!♥

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Mä käyn täällä aina lukemassa BB-päivitykset, samalla kun kurkin teijän kuulumisia! :)

Donnalle rapsuja!