perjantai 5. joulukuuta 2008

Jihuu .. kultainennoutaja

Eipä ihmeempiä. Päivät menee toistaan seuraten. Joulua pikkuhiljaa suunnitellessa ja jotakin joulua järjestellessäkin. Ainoa kiva joulussa on jouluvalot! Niitä olenkin laittanut. Tänävuonna..periaattestani poiketen jopa sireenipensaan oksille. (oonkohan mä jo kirjoittanut siitä, ei jaksa selata) Noooh, kuitenkin. Donna liukuu auton kyydissä ihan sujuvasti kaupungin hässäkässä, meikäläisen SUUNNITELLESSA sitä joulua. Menossa on se aika vuodesta, että Donnaa kiinnostaa pojat tosissaan ja kaupungilla jalotellessaan hän jättääkin sellaiset hajumerkit, että oi ja voi! Eihän se ole normaalia pissimistä, vaan tassuillakin pitää ryöpytellä, kuin isoimmatkin urokset. Voi mun Mummoani :)
Tänään meinasi käydä "köpelösti" metsässä. Mummo, vapaana juokennellessaan, unohti yht'äkkiä korvansa ja aikani karjuttuani, tuli kuin tulikin täyttä häkää rämeiköstä .. mukanaan kultainennoutaja! (?). Nostin desibelejä ja tottakai Donna tuli tottelevaisesti luokseni. Kellonaikaa ja kultsua katellessani tajusin, ettei hän ole Donnan vanha painikaveri-Kössi, ei Kiikalan prinsessa-Pimu. Seuralainen oli joku täysin tuntematon UROS. Kaunishan tuo oli ja sitä mieltä oli Donnakin :-)) Hännän sojottaessa kohti taivaita, Donna näytti, että pidän sinustakin. Pistin mummelin hihnaan, mutta sulhanenpa ei luovuttanut, vaan tassutteli mukanamme, Donnan laulaessa. Tämä poika saattoi meidät aina autolle asti. En tiedä kenen kultsu oli, enkä lähde huolta pitämään toisten koirista. Samapa tuo! Pääasia, ettei Donnalla ollut "varmat päivät" .. Huh-huh, en jaksa ajatellakaan!
Eilen täytyi muuten, t i e t e n k i n .. piipahtaa helmatteja katsomassa. Kyllä oli kakarat kasvaneet ja silmätkin aukeavat varmasti ihan muutamassa päivässä. Kiitos taas Tanjalle kahvittelukutsusta! (seuraavalla kerralla pitää tuoda jo kahvipaketti!)
Näpyttelen tässä taas, saunan lämmetessä ja sitä odotellessa.
Toivottelen muillekin mukavaa juhlapäivänaattoa :)

Ei kommentteja: