tiistai 9. joulukuuta 2008

Paska keli ja hermot menee!

Eilennä vielä olin niin ostamassa BB-Antin ooppelia, mutta tänään jo ollaan oltu Donnan kanssa kokonaan ilman autoa!!! Ihan vapaasta, omasta tahdostamme kylläkin. He-hee :) Pesetytin sunnuntaina Salossa käydessäni kulkuneuvon harjoissa ja hinta oli niin hunajainen, ettei sitä nyt ajeta ulos katoksesta, ennen pakkasia! Tänään onkin taivaalta tullut vettä kaikissa mahdollisissa muodoissa ja taas on sama pimeys. Piti tässä laittamani muutama kuva Donnasta ja ilmeistään, kynsiä leikattaessa. MUTTA, ensin tuo saablarin Picasa oli heittänyt kuvat .. ties minne ja kun löysin ne, tämä iki-ihana SSP tökki taas. Nyt näyttäisi, että ne kuvat on tuossa vihdoinkin. Missä järjestyksessä, se jää vain arvattavaksi. Mutta kaikkineen. Toivottavasti kuvista näkee kuitenkin, miten surkeaa esittää malinois Donna kynsisaksien esilleoton jälkeen :)
Nuo lamput otsalla kuuluu joulunalusaikaan...

**Edit klo 22:58** Just joo. Se kolmas kuva ei sitten tullut tänne esille...
Hyvää yötä. God natt. Good night. Guten Nacht.**

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Hih noita D:n ilmeitä :)
Meillä on vähän samanmoisia havaittavissa, jos niitä ehtii nähdä ennen koirien katoamistemppua ;) Kumma vaikutus niillä leikkureilla...

Soile kirjoitti...

Juu. Yrittäähän tuokin ensin piiloutua patjansa alle, mutta tulee kuin tuleekin keittiöön loppujen lopuksi...tyyliin 'kilpikonna' :)

kehveli kirjoitti...

Voi noita!
Tuli ihan mieleen Ulpu(-vainaa), joka kynsisakset nähtyään ois seinustoilla hiipiessään viheltänyt, jos ois osannut...

Anonyymi kirjoitti...

Jaa juu :) Ulpulla oli nuo samat ongelmat.