perjantai 20. helmikuuta 2009

Tästä se alkaa

Kiitos kaikille onnitteluista!!
Tervetuloa vaan katsomaan meitä.
Lauantai Sheenan kalenterissa on jo täynnä :)
Sheenan Riku-iskälle
extra-terkut:
Yhteystiedot saa kasvattajalta.


Meillä ei sitten vitkutella. Ihan normaaliin koiranelämään totuttelu on alkanut. Eilen aamulla laitoin jo Sheenalle kasvattajan Putiikista ostetun, uuden ihanan pannan ja tänään aamulla lähdettiin hihnassa ulos. Oli siinä Donnalla ihmettelemistä kun tuo parinsadan metrin matka, läheiselle pellolle kesti ja kesti. Kaveri kun putkutti ja sätkytti hihnassa. Takaisinpäin tultiinkin jo niin hienosti kun oli vapaana höyryt päästetty pellolle ja pikkuisella hirmuinen nälkä.

Myöskin yksinoloon totuttelua harjoitellaan pikkupikku-hetkiä kerrallaan. Meillä kun on nuo ihan omat jutut Donnan kanssa, jotka tehdään kahdestaan; postilaatikolla käynti ja roskienvieminen. Myös keittiön portin taa jääminen kiltisti ja ennenkaikkea HILJAA, kuuluu Sheenan harjoitteluun. Sillä tulevaisuudessa, jos tulee tilanne koirien jäädä keskenään kotiin, niin Sheenan paikka on keittiössä, portin takana. Toki pääsääntöisesti koirat keikkuu autossa mukanani ja päivittäin Sheenakin pääsee nyt pienelle ajelulle, että autoilu tulee tutuksi.Hienostihan kaikki sujuu. Sheena on hieno pentu!!

Naapurin mummot on Sheenan mielestä ihania ja kaikki hän tervehtii iloisesti häntä heiluen. Viereinen päiväkoti ja siellä lasten äänet kiinnostaa myös kovasti. Saappa nähdä koska She livistää pissareisulla aidan alitse päiväkotiin kirmaamaan :)

Tällaista meillä kahden yhteisen yön jälkeen....

Ei kommentteja: