tiistai 24. maaliskuuta 2009

Arghh!

Arghh! Joko se kevät meni ja kesä jäi väliin, uuden talven saavuttua? Mä en kestä. Olen niin läpeensä kyllästynyt tohon pihalaattojen harjaamiseen. Tosiaan täällä sitä lunta on taas tuprutellut eilisen aikana ja yöllä ihan riittämiin.
Koirat kyllä tykkää uudesta puhtaasta lumesta, mutta mä kun odottelin jo niiiin tulppaaneita, penkistä esiin....
Arghh! Ja mä sunnuntaina kovalla vaivalla pesin autoni pihassa. Nyt ei sitten raaskii lähtee mihinkään p****n joukkoon körötteleen.
Donna on myös (silloin tällöin) arghh. Ette usko miten vaikeeta sen ulostaminen on kun pikkukaveri on mukana. Hänellä kun tuo toimenpide vaatii määrätynlaiset rituaalit ja Sheena nyt selvästikin on häiriötekijä :) Ottaa päähän kun pentukin tietää, että joka ulosmenokerta ei lähdetä lenkille, vaan tehdään tarpeet HETI kujan varteen. En todellakaan lähde 39 kertaa päivässä lenkille!
Jaa, että onko mulla huono päivä. Taitaa olla.
Nyt lumeen rämpimään, sinne jää agressiot :))

4 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Niiiiiiin tuttua, paskan vääntäminen tosiaan on taidetta! Mä nauhotan vielä joku päivä Pimun tarpeiden teon, se ON vaikeeta! Mitään ei voi päästään ulos ennenkuin on vähintään 5 kertaa tehnyt kahdeksikon ja kiertänyt muuten vaan ympyrää. Kun oikea ruohotuppo on vihdoin ojapohjalta löytynyt, niin siinä vaiheesa ei parane remmin päässä tehdä mitään liikettä, tai Pimun keskittyminen herpaantuu ja paskan teosta ei tulekaan mitään. ;) Doris tekee tarpeet tienviereen juur siihen kohtaan kun hätä iskee, että rakastan sitä ominaisuutta! :D

Soile kirjoitti...

Kiitos Mia päivän nauruista!
Sieltä sitä tuli suoraa tekstiä...

LOL

Heidi kirjoitti...

Kiitos kevätterveisistä ja samaa toivottelen sinne! Onneksi lumi kohta sulaa ja päivät pitenee. :-)

Paljon iloisia leikkihetkiä Sheenalle ja Donnalle ja nauttikaahan lumesta, kun sitä vielä on hetken.

Mia kirjoitti...

Vähän meni taas kakkajutuiksi. ;) Mutta oli niin tutun kuuloista, että meinasi hermot mennä jo pelkästä asian ajattelusta! :)

Toivottavasti päästään nyt lumesta eroon, maa kuivaksi ja lämpöä kehiin!!