perjantai 13. maaliskuuta 2009

Perjantai ja 13.päivä!

"Taikauskoisten uskomuspäivä"
Pitääköhän tänään vaan pysyä piilossa, kaiken varalta, ettei mitään vahinkoa pääsisi sattumaan...!?

Eilen oli Sheenalla mukava ja vauhdikaskin päivä. Kyläilimme Duracellien luona. Tosi reippaasti Sheena asteli sisään vaikka vastassa oli kolme bortsua ja niiden reviiri. Tervehdysten jälkeen aikuiset koirat tosin laitettiin portin taa, jotta kakarat saa leikkiä. Jade on vajaat kaksi kuukautta Sheenaa vanhempi ja tietenkin leikit jo hiukkasen rajumpia, mutta kyllä se yhteinen sävelkin sieltä löytyi. Possusta kamppailtiin ja "tuttiakin" vedettiin kilvan :) Ulkona She turvautui kiertämään pensasta ja pensaan turvista pyrähteli leikkimään.. Kyl niin pal nauraa saa!
Illalla olikin meillä hyvin rauhallista Shen nukkuessa useamman tunnin. Donnakin otti univelkojaan takaisin kun ei ollut pennun paimennusta :)
Joka päivä saa huomata miten viisas ja oppivainen pentu Sheena on. Jo näiden muutaman viikon aikana hän on oppinut talon tavoille ja rytmiin. Tiedän, ettei sisäsiistiksi oppiminen ole koiran kasvatuksessa se suurin juttu. Mutta minä pidän sitä nyt ensimmäisenä etappina ja hyvin tärkeänä, koska laminaatti ei märästä oikein tykkää. Se puoli onkin jo aika hyvin hanskassa.
Luoksetuloa vahvistellaan ja sivulletuloakin jo hiukkasen kokeillaan.
Aamu-ulkoilulla, ennen ruokaa on oiva hetki "treenailla" namujen kanssa koska pikkuisella on kova nälkä. Kaikenkaikkiaan Sheena on ahne pentu, joten ruokapalkalla se olisi motivoitavissa mihin vaan....

Turvallista perjantaita ja 13.päivää!

2 kommenttia:

team-Saari kirjoitti...

Onkohan toi Sheena jotain sukua Kikille,kun luin sun blogia niin oli ihan kuin olis kirjotettu Kikistä,heh,heh...Aivan samoja juttuja opetellaan täälläkin ja lisäksi yksin oloa.Tänään Kiki oli 5 tuntia yksin ja ilolla ei ollut rajaa,kun pääsin kotiin.

Soile kirjoitti...

Taitaapa nuo jotakin sukua hiukkasen olla ....

Varmaan oli ilo pinnassa kun kotiuduit.. She riemuitsee jo tupakaltakin tullessani :D