maanantai 9. maaliskuuta 2009

Tanssii koirien kanssa ..


Koirien ja lasteni lisäksi, yksi hyvin tärkeä elementti elämässäni on musiikki! Tässä yksi helmi tuubista :)

Meillä on nyt yksi ongelma. Koska Sheena on päättänyt nukkua yönsä sängyssäni :o) Illalla hän asettuu kyllä omalle pedilleen nukkumaan, mutta yön tunteina vaihtaa jalkopäähäni. Sikeäuninen kun olen, en voi siihen puuttua kuin vasta aamulla herätessäni..lämmin käärö jaloissani :) Parisängyssäni (sinkkuna kun elelen) olisi kyllä tilaa vaikka meille kaikille kolmelle, mutta en ole aikonut nukkua sentään koirien kanssa! Katsotaan mitä asian kanssa teen, päivisinhän She ei hyppää sänkyyn ei sohvalle.
Muuten meillä menee hienosti. Luoksetuloa treenataan useita kertoja päivässä, pihassa/metsässä Shen ollessa vapaana. Vauhdikkaastihan tuo tulee vihellyksestä, 'täällä'-sanasta ja nimensä kuullessaan. Myös autosta poistuminen on hanskassa. Sheena tietää varsin hyvin, ettei häkkiä avatessani hyökätä suin päin ulos.
Pyrin myös joka päivä tarjoamaan Sheenalle yhden uuden kokemuksen, ilman mitään suuria henkisiä paineistuksia. Opettelen myös olemaan näyttämättä omaa pienoista epävarmuuttani Sheenalle ja kehittymään koiranohjaajana :¤). Sheena kun on hyvin itsevarma/miellyttämisenhaluinen pentu, niin tätä vahvuutta kannattaisi/tarvitsisi osata nyt ruokkia ja hyödyntää....

1 kommentti:

kehveli kirjoitti...

Täällähän ne on allekirjoitukset ja kommenttipaikat... ei vaan sulle näkynyt, vissiin!
Tuo maanantai-biisi kuuluu myös mun lemppareihin, I don't hate mondays!
Tyhmänä kylläkin "odotin" videosta koiratanssia ensin...kunnes tajusin missä mennään (häpeähymiö)