maanantai 13. huhtikuuta 2009

Johan on markkinat

.. meinaa Sheena!

Eilen tosiaankin täällä meidän kylällä oli kevätmarkkinat. Me oltiin Sheenan kanssa kahdestaan tutustumassa ihmispaljouteen ja myyntikojuihin. Reippaasti Sheena tepsutteli alueella ja kuvittelikin kaikkien ihmisten olevan liikkeellä hänen vuokseen. Kovin pitkään ei me kuitenkaan siellä vanhennuttu, sillä vaikka Sheena onkin reipas ja urhea pentu, niin stressitilannehan tuollainen kuitenkin pienelle on. Kuluteltiinkin sitten aikaa sivummalla ja opeteltiin vain oleskelemaan hälinän ympäröiminä. Sheena kohtasi markkinoilla nimettömäksi jääneen suuren 7- vuotiaan rotweiler-herran, joka oli ihan valmis leikkimään Sheenan kanssa :) Myöskin tavattiin Karkki (Arttulan Lakun Maku) ja sehän olikin Sheenasta nastaa, olihan poika bordercollie!

Donna lähti eilen extemporematkalle esikoiseni ja miehensä kanssa ja illalla olikin outoa. Sheena kaipaili Donnaa ja niin minäkin!!! Oli pakko vielä nukkumaan mennessä tarkistaa, että ovet oli varmasti lukossa. Muulloinhan se ei ole tarpeellista, Donnan vahtiessa kotiamme. Sitä kuvittelisi, että pentu on se, joka saa elämää aikaiseksi, mutta kyllä on kuollutta/hiljaista kun oma höpöttäjä on matkoilla......

Sheena joutuikin kohtaamaan asioita heti aamusta yksin ja kuinkas sattuikaan...Vastassa oli paineilmakompressori kun naapuri väänsi kesäkummeja autoonsa. Sehän olikin niin suuri yllätys, että Sheenan piti sitä oikein haukkua! Päivemmällä lenkkeiltiin ihan jotain Sheenalle kokemattomia reittejä ja eikös siellä törmätty sirkkeliin ja sen ääniin. Liikennekin oli pienen koiran perspektiivistä, ilman "bodyquardia" (=mahtava leffa), aivan toista. Kaiken huipuksi eräällä pihalla poltettiin myöhäistä pääsiäiskokkoa. Tuli loimotti, rovio ritisi ja poksahteli. Vaikuttava elementti. Oli siinä pikkulikalla ihmettelemistä.

Kyllä on Sheenaa tänään väsyttänyt.
Maailma on ihan toinen yksin, ilman turvallista kamua.

Ei kommentteja: