maanantai 27. huhtikuuta 2009

Pöh, pöh!

Meillä ei kummempia kuin aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa :)
Kyllä västäräkki tiesi!! :)

Sheenalla on menossa "pöhkövaihe" ja kaikki, miltei kaikki on Pöh. On se sitten räkättirastas tai kottikärryt... Viimeksi mainittuihin onkin tyttö viime päivinä saanut tutustua oikein kunnolla. Ollaan siirrelty puskia ja istutettu ja vissiin siirrelty uudelleenkin samoja puskia! Meinasi nimittäin heittää v*****ksen puolelle kun 'pikku Sheenan autosta oli kumi puhjennut'... Rakas RemonttireiskajokamiesJee oli viihteellä ja allekirjoittanut ei niihin renkaanvaihtoihin kykene, joten oltiin autottomia jälleen kerran viikonloppuna. Muuten Sheena on hienosti mukana elämäntyylissämme; niin auringonotto kuin pihatyöt, saatikka sauna-illat on hänestä aivan mahtavia...MAKKARAA ja kaikien jakamaton huomio, mitä enempää voisi pienen pieni collie elämäänsä toivoa! Myöskin Sheena tietää jo, että saunaillan jälkeen mamma voi olla hiukan heikossa hapessa :S Hitto miten hieno koiran alku!
Donna vaan kuihtuu kuihtumistaan ja hällä ei ole enää karvan karvaakaan kohta. Sitten uuden turkin tehtyään Donna voikin keskittyä taas juoksuihin.. ja taas karvanajoon jne. Aika ihmeellinen rotu. Olin aina kuvitellut, että trimmattava suursnautseri olisi vain ja ainoastaan hankala sen turkkinsa suhteen.....?
Paljon kivaa meillä tapahtuu auringonoton ja saunomisen lisäksi. Kavereita Sheenalla riittää ja yksi mukavimmista on tietenkin oman siskon Kikin vierailu. Kiitos taas, kyllä mekin täältä vielä Pertteliin lähdetään, edellyttäen, että auton renkaissa on ilmaa!
Taas saa nauraa, tätä kirjoittaessani. Kaikki siivotessani, paperikassiin keräämäni Shen 101 lelua, ovat nyt tavoiteltavissa sieltä kassista....
Donnan avittaessa .. se on kuitenkin
pöh, pöh :))))

Jos nämä helteet jatkuvat, niin emme ole kuolleet auringonpistokseen, ellei meistä mitään kuulu. Vaan todellakin unohdamme sähköt, netin jne. ja nautimme keväästä ulkosalla. Toivottavasti sinäkin.

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Joskus nuo tekniset ja sähköiset laitteet jää kakkoseksi ja ulkoilma voittaa! Hyvää kesänalkua siis teille ulkona eloon!