perjantai 22. toukokuuta 2009

www.arttulan.com

Sheena vanhempiensa Katan ja Rikun kanssa
Helatorstaita vietimme Sheenan kanssa Arttulan kasvattitapaamisessa. Aamuinen sade väistyi ja kuin tilauksesta saimme mitä parhaimman sään; pilvipoutaisen sellaisen! Paikalla oli myös tähtireportterimme Tanja bc "Hellitädin" kanssa, onhan Helmi Arttulan L-pentueen emä. Tanjan albumissa paljon lisää kuvia tapahtumasta. Kiitokset taas hyvistä otoksista!!!
Sheena, Riki, Kiki ja Tatu
Sheenan sisaruksista oli paikalla Kiki (A.Rentun Ruusu), Riki (A.Riskibisnes) ja Tatu (A.Rokki Romppu). Aika kului kuin siivillä seurustellessa ja kahvitellessa, mukavassa porukassa. Sheena tosin ei innostunut toisista koirista mitenkään, vain ja ainoastaan Kikin kanssa olisi paininut tauotta. Kikin pikku-emännät Regina ja Sabina pitivät myös seuraa Sheenalle ja taluttelivat häntä. Teki ihan hyvää pennulle vähän irrota minusta. Jännä päivähän se oli Sheenalle vaikka reipas onkin. Olipa mulla muuten huomaamaton pentu illalla täällä... Uni meinaten maittoi Sheenalle, kolmetuntisen telmuamisen jälkeen :)
Kiitos Sirpalle kun järjesti tällaisen mahdollisuuden tapaamiseen ja kiitos/terveiset kaikille mukana olleille. Oli kiva tavata. Toivottavasti tavataan pian uudelleen!

♥ Sabina & Sheena ♥

Ei kommentteja: