perjantai 7. elokuuta 2009

Juhlan kunniaksi

Kuin Donnan eilisiä synttäreitä juhlistamaan, tuo ihmepionini avasi kuin avasikin kukkansa. Kukan koko ei ole kuin puolet siitä, millaisia möllyköitä ne olivat, pionin rehottaessa ennen hävittämistä. Nyt olen päättänyt, että tuo lilliputti saa kasvaa paikallaan, koska noin sinnikäs on. Maahan ei tosiaankaan ole jäänyt kuin sentin parin mittainen pala juurakkoa!
Ensimmäinen omena oli myös yön aikana tipahtanut puusta ja ehdin aamulla ennen Sheenaa nappaamaan sen talteen. Pettymyksekseni se oli täysin madon syömä =()
Ei siitä isoa palaa saanut maistiaisiksi....
Laitan nyt tämänkin kuvan tänne vaikkei se tosiaankaan tuo esiin sitä mitä siinä on tapahtumassa. Tämä on yksi niistä päivittäisistä, hauskoista Sheenan touhuista, jolle saan naureskella. Sheenahan tietää, että se paras paikka on 'vierelle', jolloin saa kehuja ja namujakin. Donnaa liehitellessään ja mielistellessään, Donnan syttymättä leikkiin, Sheena tarjoaa sivulletuloa :) eli 'vierelle'. Harmi vain, että kuvassa Donna on jo hölmistyneenä ehtinyt perääntymään ja kuva ei anna oikeutta tilanteelle.

Olemme saamassa uuden naapurin ja Donna on jo näyttänyt "närhen munat" hälle. Tämä kun on miespuolinen ja Donnan mielestä tuli liian lähelle meidän aitaa, omaa pihaa siistiessään. Ei saisi nauraa, mutta melkoisen loikkauksen naapurinsetä teki Donnan hyökätessä aidalle. Tilanne oli koominen vaikkakin raivostuttava...
Tässäpä sitä onkin taas, että saan Donnan hyväksymään tuon miehen. Ja olemaan louskuttamatta leukojaan.

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Valtaisa kukka, ja tosi hyvä kuva siitä!