torstai 3. joulukuuta 2009

Karvoja, karvoja

Hiukkasen päivitystä pitkästä aikaa.
Viimeisestä bloggauksesta onkin vierähtänyt jo melkein kuukausi.
Marraskuu oli ja meni ja joulu on jo kolmen viikon päästä!
Tekniset ongelmat on jatkuneet. Viikko meni kokonaan ilman konetta ja seuraava lainakoneella joka kiitos vain oli ihan ok mutta niiiin hidas. Nyt on oma kone kotona ja uutta parempana.

Donna tiputteli taas sitten turkkinsa ihan totaalisesti ja on nyt kuivana ruipelona aivan kammottavan näköinen. Surettaa niin, miksi tuo koira kuihtuu kuihtumistaan. Ruokahalu ja ruoka on hyvä. Mitään oireita mistään ei ole. Ei ylenpalttista juomista yms. Ei sitten uskoakseni ole tarvetta ell:lle. Olen lisäillyt protskuja ja rasvaa Donnan ruokaan ja toisinaan ruokinkin hänet kolme kertaa päivässä. Pää on mummolla kuitenkin kunnossa ja vauhti kova :)

Sheena myöskin tiputtaa nyt kiiman jälkeen pohjavillaansa/pentukarvaansa. On siinä mammalla kuoputtamista!! :) Muuten Sheena rauhottui kiiman jälkeen ja on parhaillaan niinkuin hiukkasen varovainen kaiken suhteen. Tiedän kyllä, että tarvisi nyt paljon aktiviteetteja itseluottamuksensa ylläpitämiseksi, mutta nykyään se aika on rajallinen. Hyvä koira siitä tulee ja sitä hän on. Johonkin alkuvuoden näyttelyihin oli tarkoitukseni mennä Sheenan kanssa, mutta seuraillaan nyt kannattaako ilmoittaa, jos tiputtelee koko turkkinsa.

Näin mennään kohti joulua ja Sheenan yksivuotissynttäreitä.......
Tässä muuten niitä 5.11 otettuja kuvia, jolloin me saimme tänne sen ensilumen käväisemään.

Ei kommentteja: