maanantai 15. maaliskuuta 2010

Sheena 15 kuukautta

Ajankulku on mahdotonta vaikka onkin tuntunut tappavalta tämä talvi ja ettei se kevät koita milloinkaan..... Edellisestä bloggauksestanikin on vierähtänyt jo reilu kuukausi ja Sheenakin tuli jo eilen 15kk:n ikään!!
Ei sillä, etteikö meillä sattuisi ja tapahtuisi, mutta kesäihmisenä olen kai ollut niin talvihorroksessa, ettei runosuoni paljon ole pulputtanut :)
Ojien pulputtamista odotellessa yritetään nyt Donnan kanssa hissukseen kerätä sitä talvella hävinnyttä lihasmassaa, tähtäimenä upea kunto syksyllä. Pirtsakka 9½v muori hän on ja onkin jo päässyt taas vapaanakin reuhaamaan kavereiden kanssa.
Sheenan luvatut kevään näyttelyt voidaankin unohtaa. Tyttö kun ei muutenkaan kasvata liiemmin turkkiaan kuin korviin ja varpaiden väliin ja nyt se vähäinenkin tippuu tolloina alas. Nyt ei sitten ole aavistustakaan mihin aikaan vuodesta tuo olisi siinä kunnossa, että sitä esille kannattaisi viedä.
Mikään maata mullistava juttu se ei ole vaikkei nlyihin päästäisikään sillä pääasiahan on, että Sheenan korvienväli on kunnossa, puutteellisesta turkista huolimatta.
Sitä luonnetta löytyy. Vaikkakin olen Sheenalle tehnyt hyvinkin selväksi kuka määrää ja kuka käskee on kuitenkin vieläkin tilanteita, joissa hän kuvittelee määräävänsä. Kynsienleikkuut ja kaikki sellaiset operaatiot menee hienosti, mutta joissakin tilanteissa kun käsken, tärä-täti haistattelee. Myönnettäköön, että Sheena on saanut kasvaa hieman "pellossa". Ehkä kevään kuluessa olisi aika ottaa itseään ja koiraakin niskasta kiinni :D

Vaikkei se kevääntulo niin ole edistynytkään, niin kauniista aurinkoisista keleistä ollaan saatu nauttia. Itse en sitten vaan osaa sitä kameraa mukanani kantaa, mutta onneksi Tanja kuvailee koiriani aina silloin tällöin. KIITOS!! Albumissa on taas hienoja otoksia viime sunnuntailta. Kuvissa esiintyy myös Sheenan paras kaveri Jallis (CMM's Jade)

Toivottelen lukijoille (sikälimikäli niitä on?) oikein aurinkoista ihanaista maaliskuun jatkoa. Nautitaan.

3 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...

Lisää kuvia samaisalta retkeltä osoitteessa:
http://kehvelit.kuvat.fi/kuvat/07.03.-10/

Soile kirjoitti...

No oli kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä täällä käydään lueskelmassa sukulaistytön touhuiluja =)

Hyvää alkanutta kevättä teille!

-Pia-
www.lumipilven.net