lauantai 2. huhtikuuta 2011

Fiona kaksi kuukautta

Pari kuvaa meidän iltahepuleista...
Tästä on tullut tapa ja niin pitääkin. Takaa rauhaisan yön emännälle :) :)

Fiona on kyllä todella itsevarma ja rohkea pentu. Tänään oli ohjelmassa vierailu mustavalkoisten tyttöjen luona. Yhtään epäröimättä Fiona asteli vieraaseen paikkaan ja toisten koirien reviirille! Helmi ja Jade ovat hyvin "terveellistä" seuraa pennulle, koska osaavat kohdella niin hyvin pentua ja käyttää koirien kieltä. Hienosti Fiona rauhottui Helmin viereen nukkumaan lopuksi. Yes!!! Se on myös hieno asia ja taito mikä on opittava. Jotenkin täällä kotona näyttäisi siltä, että Sheena antaa ihan liiaksi periksi Fionalle ja ilmeisesti on epävarma saako komentaa vai ei. Seurailen tilannetta ja pistän aina välillä molemmat jäähylle, ennekuin Sheena on menettänyt kaikki karvansa :D
On tämä kaksikuinen Fiona vaan niin mainio tapaus, että suurella mielenkiinnolla katselen mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

****
Tuosta hihnakävelystä vielä sen verran että: Älköön nyt kukaan vaan luulko, että lenkityttäisin pentua hihnassa! Ei vaan totuttelemme hihnaan pihassa noin max. 50 metrin matkalla. Muuten Fiona ulkoilee vapaana ja kirmaa omalla tahdillaan.
****

Ei kommentteja: