maanantai 11. elokuuta 2008

Auto parkissa

-Zen Cafe - Onneksi kaveripiiriini kuuluu tee-se-itse-mies joka uskollisesti auttaa ja huoltaa autoani. Kuvassa on menossa tulppien vaihto ynnä muuta säätämistä. Kaiken piti olla valmista syksyn ja kosteuden ja kylmenevien ilmojen osalta, mutta eilenpä meistä Donnan kanssa tuli "jalkamiehiä"! Tuo rakkine ei vain suostunut käynnistymään. Tänään taas apu paikalle ja vika löytyi: ohjausyksikkö (vai-mikä-se-oli) on paskana. S**tna! Onneksi ei kuitenkaan jääty mihinkään Kiikalan korpiin, vaan menopeli simahti autokatokseen. Lauantaina olimmekin rämpimässä vesisateessa Kiikalan metsissä ja saalis oli perin kehno
, mutta tallustajille se teki hyvää. Metsä on juuri sopivaa liikuntaa Donnalle: Raskasta sammalikossa tarpomista omaan tahtiin, muttei kuitenkaan mitään revittelyä. Sienireisun päätteeksi aurinko näyttäytyi ja pakkohan oli jälleen ottaa pose Donnasta :)

2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Sienituntemukseni on heikohko, mutta vahveroita nuo ei ole ja keltaisiksi ne ei tule... ;)
Mutta sitävastoin kuvat on hyviä!
Harjoitus tekee mestarin!

Zaza & Elsa kirjoitti...

kyllä sä jaksat tarpoa niitten tattien perässä :) ehkä me voidaan Zazan kanssa joskus tulla myös sinne mettiin kirmaamaan! ..Esu vissiin täytyy jättää kotiin :)