maanantai 29. syyskuuta 2008

Ärsyttää

ja ärsyttääkin niin vietävästi!! Kovasti oltiin Andreasta vastaan ja yleinen mielipide oli, että "risteilyemäntä" BB-talosta ulos. Mutta kuinkas siinä sitten kävikään!? Miten ihmeessä ne äänet seilasi kuin Viking Linen laivat konsanaan ja lopputulos oli mikä oli..!!!??
Voi ***tana, ***kele, ***tu.
Paremmin ei voisi asiasta kirjoittaa, kuin tämä tyyppi. Lukekaa. Olkaatten hyvät.
Hän vei sanat suustani.

Mutta syksy on ihanaa. Miten hieno päivä tänäänkin on ollut.Tänään yhdistetyllä apteekki- metsäreisulla näin ison joutsenparven lepäämässä Kiikalan Komisuolla sänkipellolla. Voi, että ne oli komeita. Ja tämän vuoden poikasiakin mukana, suuria, mutta vielä ihan harmaita. Eipä tietenkään ollut nyt sitten kamera mukana. (Toivottavasti paikalliset "tähtireportterit" bongaavat nuo komeat linnut ja ikuistavat ;) ) Metsässä hiekkamontuillakin olisin saanut kivoja kuvia Donnasta, kun hän nouti keppiä hiekkakuopasta. Melko hyvin noutikin, eli sitä virtaa ladyssa on. Oisko ollut, että Donna pääsi välillä vähän pulskaan kuntoon ja oli siksikin hieman laiska tässä aiemmin :)

Viime yönä surffaillessani, huomasin Kehveleiden kuva-albumista, että Minnan oma kasvatti, nuori, partacollie Topikan Charlotta oli eilen ollut Salon ryhmänly:ssä ROP. Se oli hieno uutinen se, kaiken vitutuksen (BB) keskellä. Onnea Minna!!

Ei kommentteja: