keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Viihdettä(kö)


Hausmylly-Ikävä lokakuu


SIIS onko tämän vuoden BB viihdettä?????
Sitä on tässä tullut mentyä itseensä ja olen miettinyt onko se viihdettä katsella jonkun porukan istuskelua mielikuvitusbussissa tunti tolkulla? Siis ei. Nooh, kyseessähän oli BB-talon asukkaiden matka festareille. Mutta kun ei niitä festareita sitten vaan näytä olevan... Seuraavaksi joku Suomi-sauna-seura (vai mikä se oli) tarjoaa juomista ja syötävää ja tuotanto lämmittää festariporukalle saunan ... ja ... taas kinataan ja painostetaan Teroa. Puheenjohtajana tietenkin Andreas! Ei tää ole viihdettä, mielestäni. Ehkä tänäpäinen mutapaini oli sitä, mutta se nyt jäi näkemättä. Pitää katsoa klipeistä. Niistä festareista. Odotin niin jotain hyviä esiintyjiä ja kunnon menoa, mutta olisikohan niin, että tämä onkin nimensä mukaan unohtumaton festarimatka, niinkuin BigBrother-sivuilla lukee. ELI kaikki esiintyjät ovat peruneet ja asukkaat lähtevät paluumatkalle ilman mitään suurempia elämyksiä. No, ovat ainakin saaneet maata lämpimässä, sisällä lattialla ja syödä+juoda riittävästi :D
Ja nuo häätöäänestykseen joutuneet!? Mitä hemmettiä lovely Antti ja Anniina siellä tekee ja Tuuli pelastui joutumatta äänestykseen. Tuo nainen joka ei puhu ei pukahda. "Kimittävällä" äänellä sopertaa kyllä jotakin, heti siideriä saatuaan (!?) ...
Tänään on Johanin syntymäpäivä. Jos hän saa myös sviitin käyttöönsä, niinkuin Cheryll synttäreillään, niin mielenkiintosta nähdä kenet hän valitsee sinne kaverikseen.

Juuja -Donna voi hyvin. Lokakuisessa sateessa käytiin jättämässä pahimmat höyryt (ja karvat) metsään. Sen jälkeen tuntien cruisailua kaupungissa, mistä Donna ei pane pahakseen. Kunnon "autokoira" kun on.

5 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Kyllä tää video voittaa parhaallaan tulevan beebeen 6-0
:)

Soile kirjoitti...

Jep!
Oi niitä aikoja, ko oli Perttua, Saria, Kadia .. AnttiI <3 , Olli <3, NikoI, Sauli etc.

Ja Hurriganes :O) Elastinen, J.Pääkallo ...... etc.

Voe, voe :D

Mia kirjoitti...

Oi, ei ole tätäkään laulua kuulunut piiiiitkään aikaan. Tätä on ollaan pikku naskalina sahattu edes takaisin kasettisoittimella. Olipa kiva kuulla se ja nähdäkin! Mä en oo tonne YouTuben maailmaan vielä eksyny..

Ja mitä BB:en tulee, niin... Andreas voittaa! ;) Mä en kyllä oo jaksanu seurata sitä, ihan typerä kausi ollu..

Soile kirjoitti...

Sorry Mia! Tosta BB:stä olen täysin eri mieltä, mut Hausmyllyn Ikävä lokakuu on hyvä. :-)))

Seija kirjoitti...

Täällähän nämä kommentit näkyy!!!
Tekniikka on ihmeellistä...?!?