tiistai 21. lokakuuta 2008

Kiirettä ja haikeutta

Pitänee myöntää, että nyt on välillä oikein kiire!!
Koska pitää seurata Suomen nössö-beebeen lisäksi Afrikan BB-talon tapahtumia, sekä BBA:n chattia. :-))
Suomi-poika näyttää sopeutuneen/vastaanotettu loistavasti afrikkalaisten joukkoon.
Voi miten lämmintä ja kaunista on siellä Etelä-Afrikassa, Johannesburgissa. Pitäähän sitä Afrikan säätäkin seurata webcamista. (Naurakaa vaan!)

No juu. Tokihan me ulkoillaankin Donnan kanssa ja hoidetaan normaalit kodin askareet. Nyt on taas niin kiva poiketa "meidän reitiltä", koska pellot on puitu ja päästään sänkipeltoa pitkin vaeltamaan metsään. Eilen iltapäivällä sitten ulkoillessamme nähtiin taas ne valtavat kurkiaurat lähtemässä etelää kohti. Se on aina yhtä vaikuttavaa ja saa meikäläisen haikeaksi. Se on eräänlainen kuolema. Kaiken kasvun loppu, luonnossa. Päätös kesälle.
Tänään aamulla pääsin näkemään jotain sellaista Donnan käytöksessä, mitä en ennen ole nähnyt. Se söi pellolla jonkun eläimen paskaa! En tiedä oliko supin, ketun vai karhun, mutta outo läjä oli, kun ehdin paikalle. En enää ihmettele miksi Donnan vatsa jatkuvasti reistailee... Ketun ulostuksessakin saattaa olla vaikka mitä, kun rottia ja myyriä syöpi. Hevosen palleroita (jotka olisivat oikein terveellisiä vatsalle) ei tuo Donna ole ikuna popsinut vaikka on oikein tarjottu :)

Nyt pyykkejä ripustamaan.
Ylpeänä voin kertoa. En ole sentään niin koukussa, että läppäriä veisin kylppäriin, niinkuin muutamat bb-fanit tekevät :o)

Ja lopuksi: ♥ Johan ♥ in Africa:

Ei kommentteja: