tiistai 16. joulukuuta 2008

Jälkikoira (???)

Kyllä siihen malliin taas mentiin äsken Donnan kanssa, että ei voi muuta sanoa kuin ... Ilmiömäinen jälkikoira! Räntäsateessa oli pikkiriikiset jäljet. En tiedä olivatko pienen koiran, vai rotan, mutta niin vain mentiin! Valjaat ja liina kiinni, täältä tulee Donna! Naurattaa tuo hänen nenätyöskentely :) Se on jotain vailla vertaa. Jos tuo olisi pennusta asti ollut aktiiviharrastajalla, niin tuloksia olisi varmasti syntynyt....
Tänään kävin taas helmatteja katsomassa. Oi ja voi. Niin kiiltäviä ja pulskia pentuja. En nyt ala nimeämään ketään erikseen, koska nämä eivät kuulemma ole mitään näyttelykoiria! (?) Käyttökoiran alkujahan nuo tosin selvästi ovatkin. Yksi yritti jo hypätä esteitä, yksi meni "putkeen" ja mikä hurjinta ... yksi h a u k k u i maalimiestä!!! (se olin minä, kyllä pelotti!) Kaikilla on jo maitohampaat suussaan ja narulelu, vetosellainen, osui jo muutaman suuhun. Valtavaa on tuo kehitys. Olen todella onnellinen, että voin ja saan seurata läheltä pienten pentujen kehitystä. Edellisen kerran tällaiseen on ollut mahdollisuus vuonna -kuokka ja kirves!
Joo ja .. pentujen luota lähdettyä, suunnattiin Donnan kanssa "aarniometsään". Eipä tuo pahemmin irtaantunut! Vaatteissani oli liikaa ihmeellisä, penneleiden tuoksuja. Nenäkäs mikä nenäkäs!
Kauheasta päänsärystäni huolimatta, seurailen kuitenkin aina välillä tuloksia. Näyttelypuolelta, aikaisemmin onnittelemani, malinois Laurin lisäksi, mieltäni lämmittää suuresti uutinen: Siskoni nuori kikkura, Tyyra, on nyt myös BLRW-08, kaikkien mahdollsten kirjainten lisäksi! Mutta ei hassumpi Sissin Bodybuilderkaan :) :)
Nyt laminaatti rapisee siihen malliin, että Donnan ruoka on sulanut. Eli .. mummeli tarvii RUOKAA!

Ei kommentteja: