lauantai 13. joulukuuta 2008

Kaamostervehdys

Masentavaa. Mustaa. Märkää.

Pienen, viikolla sataneen lumikerroksen häivyttyä, askelletaan taas pimeässä mustassa kelissä. Mä en kestä! Onneksi tuo Donna ei tuo turkissaan ja kintuissaan rapaa sisälle, mutta on tää silti niin masentavaa... Olisi saanut tänään, Lucianpäivänä, nähdä edes tuon Lucia-neidon. Ehkä se olisi hieman piristänyt!! Perinteen mukaanhan kynttiläkruunua päässään kantava ja valkoiseen pukeutunut Lucia-neito tuo valoa synkkään vuodenaikaan.
Tänään uskaltauduttiin taas vähän metsälenkille. Donna vapaana, meikäläisen kuunnellessa joka rasahdusta, peläten jonkun uroskoiran juoksentevan myöskin vapaana, samoissa pöpeliköissä. Niihin hihnalenkkeihin kun tympääntyy sitten totaalisesti.
Itseasissa Donnan kiiman todellisesta tilasta ei ole tietoakaan, se on aina vain olettettavissa. Ensimmäisten tippojen ilmaannuttua, ne loppuvatkin (?), eikä koskaan pimpero ole edes turvoksissa... Mutta kalenteria seuraten nämä tipat ilmestyvät aina puolen vuolen välein ja mummeli käyttäytyy siihen malliin, että siitä voin päätellä, mitä hällä mielessä. HormooniHilma. Mutta .. kaikenkaikkiaan, on Donna sitten siisti koira, joka tavalla!!

Eipä taas kummempia tällä kertaa. Niin ja. Hattimatteja olin tietenkin torstaina tervehtimässä. Jestas mitä ipanoita. "Pontus-Pavarotti" & co voivat mainiosti! Viim. taas alkavan viikon torstaina menen katsomaan heitä.

Nyt Voittaja 2008 tuloksia kyttäämään!
Edit klo 15:28: mitä minun vanhat silmäni näkivätkään....
malinoisit:
juniorivoittaja Merson's Patriot
VSP Merson's Patriot
PALJON ONNEA MARJA JA LAURI!!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heip!

Piti oikein tulla katsomaan, mitä täällä lukee... :)

Lauri kiittää ja kumartaa ja emäntä on onnesta soikeena. :D

Donnalle rapsutuksia! :)

Soile kirjoitti...

Kiitos, kiitos Lauri.
Donna ei milloinkaan saa tarpeekseen rapsutuksista .. Varsinkin, kun ne tulevat noin komealta nuorelta mieheltä :D

Ei vaaan .. Terkkuja emännälle ja upealle V-08 Laurille!!