sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Kesäaika

Sheena 15 viikkoa. 9.4 kiloa elämäniloa :)

Niin Suomi siirtyi kesäaikaan ja me autottomaan aikaan!! Lähdettiin iltapäivällä kyläilemään Kiikalaan ja vain ja ainoastaan yhden videon tähden. Mukava reisu oli ei sen puoleen. Tuli kahviteltua, kuvattua koiria ja koeajettua erilaisia autoja .. Hippasen ajettua ylinopeuttakin moottoritiellä :) Ei, en menettänyt korttiani tuossa Räikkös-huumassa vaan kotiinlähtiessämme ei autorakkineeni suostunutkaan enää käynnistymään ... prkl!! Sinne jäi kapistus ja kahdella eri kyydillä kotiuduttiin. Tuotiin välillä Donna ja Sheena kotiin ja mä palasin vielä takaisin ihmettelemään autoani. Koirat olivat kaksi tuntia keskenään kotona ja olivat naapureiden mukaan olleet ihan hiljakseen. Sheena oli ihan unenpöpperöinen kotiuduttuani eli oli nukkunut ilmeisesti koko ajan :) Hienoja koiria!
Albumissa on taas uusia hienoja kuvia, hienoista koiristani. Tällä kertaa kameran takana Seija, joten kuvien copyright hänen. Kiitos Seijalle ja Danielille mukavasta iltapäivästä, Seijalle kuvista ja kyydistä myös kiitos. Pitäkää hyvää huolta "koslastani" :) Toisesta kyydistä kiitos puolestaan Tanjalle!

4 kommenttia:

team-Saari kirjoitti...

No niin,nyt on Sheena saanut Kikin kiinni.Punnitsin Kikin juuri ja painoa oli vain 9.2.Täällä kasvatetaan vain jalkoja ja eihän
ne paljon paina...Koskas tuutte käymään?

Heidi kirjoitti...

Kävin taas täällä ihastelemassa upeita kevätaurinkoisia kuvia koirista! On niin kaunis pikku-Sheena, että... <3

kehveli kirjoitti...

Kosla onnellisesti kotona! ;)
Hienoja kuvia... hih! :)

karvakuonot kirjoitti...

Komia koira teillä kasvamassa... Hyvän näköinen pentu. Otti heti silmään oikein tuikkas...