lauantai 28. maaliskuuta 2009

Yesterday

Eilen me Sheenan kanssa palvottiin jo aurinkoa takapihalla :)
Istuskelin keinussa (hulluko?) She kanssani, opettelemassa miten käyttäydytään ohimenevistä ihmisistä ja koirista huolimatta. Tulin kyllä siihen tulokseen, että ne ohikulkijat tarvisi koulutusta. Joka toinen alkaa lässyttämään penikalle ja jäädään meiän kohdalle pällistelemään. Ohituskouluun moiset argghh!!
Hienosti Sheena rauhottui kuitenkin pihalle. Lämmin auringonpaiste alkoi ramasemaankin pikkuista :) Jätin myös hetkittäin häntä yksin sinne liekaan ja Sheena vain loikoili siellä onnessaan. Siitä se alkaa!
Tässä muisto viime kesältä ja esimerkkiä Sheenalle
miten meillä koirat viettää aikaansa takapihalla :))
Ei meidän elo kuitenkaan ole pelkkää auringonpalvontaa ja kesästä haaveilua. Toki oltiin eilen pitkällä metsälenkilläkin ja tehtiinkin se kahteen kertaan!! Sheenan hihna oli luiskahtanut taskustani ja niin rämmittiin pitkin poikin pöpelikköä uudelleen ja uudelleen...Löytyihän se. Maahanmenoa alettiin myös eilen harjoitella. Ihan keittiössä vain Donnan häiriköidessä portin takana ;) Olen myös laittanut muutamia mattoja jo lattialle ja siinä onkin opettelemista Sheenalle, että mattojen hapsut jätetään rauhaan. Alla kuva 'hapsutreenien' päätöksestä.
Taas pyryttää lunta ja on synkkää, mutta säästän teidät lukijat kiukuttelultani tällä kertaa.......
"Yesterday, love was such an easy game to play
Now I need a place to hide away
Oh, I believe in yesterday "

1 kommentti:

kehveli kirjoitti...

TODAY... :)
Kiitokset virtuaali-potkuista! Vähän onnuin, mutta ne toimi!
Nyt kevät tulee kohisten, meilläkin seinänvierusta alkaa takapihalla sulaa, eli ei muuta kun Pikinit ja Paatenpaatenit kehiin...