lauantai 18. heinäkuuta 2009

Aurinkoa ja kauniita koiria

Kirjasinkoko Kaunokainen: ikää hitusen vajaa 9 vuotta

Rinsessa: ikää 7 kuukautta

Kaunista järvimaisemaa; Iso-Valkee/Somero
Tänään allekirjoittaneella oli kunnia olla läsnä Lammin r.nly:ssä todistamassa ystäväni Minnan partiksen valioitumista. Aamulla starttasin jo kuudelta matkaan ja omat koirani jäivät kotiin. Salaisissa toiveissamme oli saada Lotalle (Topikan Charlotta) se kolmas serti. Ja kuinkas sitten kävikään. Lotta oli ERI 1, PN 1/SERT ==> FIN MVA ja kaiken kukkuraksi ROP!!
Ihan huippua.
Onnittelut vielä kerran Minna ja Lotta!
Siinä vaiheessa olikin sitten selvääkin selvempää, että päivästä tulee pitkä jäädessämme odottamaan ryhmäkehää... Ei auttanut muuta kuin soittaa: 'mene apuun Tanja-puhelu'! Ja Tanja sitten ystävällisesti kävi ulkoiluttamassa koirani päivällä. Miten kiitollinen olenkaan jälleen kerran avusta Tanjalle. Miten koskaan voinkaan saada korvattua kaiken avun, mitä milloinkin tarvitsen!!??!! Iso kiitos! Päivästä tuli todella pitkä ja aurinko porotti täysillä. Intohimoisena auringonpalvojana meinasin minäkin jo sentään saada auringonpistoksen! Iltasella kotiuduttani kotona odotti Donna päivystämässä tuulikaapissa :) ja sikiunessa nukkuva Sheena keittiössä. Kaikki oli hyvin. Pari vesikuppia tosin siinä jälleennäkemisen riemussa kaatui laminaatille ja siinä meikäläinen sitten heti konttaamaan/luuttuamaan lattioita kuumottavine nahkoineen... :D
Yllä olevat kuvat on eilisillalta ja Iso-Valkeen retkeltä. Telepatiaa... Juuri kun mietin, että koirat on "pöllytettävä" illalla kunnolla, niiden jäädessä tänään kotivahdeiksi, oli Tanjakin kekannut, että lähdetään retkelle. Onneksi jätimme auton jo jonkin matkaa ensimmäisestä tulipaikasta ja kävelimme koirien juostessa vapaina, sillä hienon kesäillan innoittamina paikalla olikin populaa ja koirat joutuivat olemaan makkaranpaiston ajan kytkettyinä. Ilta oli mahtava ja makkara kuin myös Tanjan keittämät kahveet maistuivat! Reilut pari tuntia telmuttuaan kavereiden Duracellit kanssa olikin mulla väsyneitä koiria illalla ja parempi omatunto jättää heidät aamusta kotio.
Duracellien albumiin tullee lisää kuvia perjantai-illastamma Iso-Valkeella. Käy kurkkimassa :)

Ei kommentteja: