tiistai 14. heinäkuuta 2009

Hei ... heinäkuuta!

Niin se neljä viikkoa on vierähtänyt, kuin huomaamatta.
Tästä tulee nyt kuukausitiedote :D
Tänään Sheena saavuttaa jo täten 7 kuukauden iän.
Vaa'alle ei olla ehditty, mutta kasvaahan tuo ja myös turkki!!

Kuukausi ollaan vietetty moninaisista säistä nauttien. Mahtavat helteet otettiin melkoisen iisisti aidatulla takapihalla nautiskellen. Koira-aidan pystytyksessä ei sitten yksikään ukkeli tullut jelppaamaan, mutta onneksi Tanja uhrautui ensimmäisenä lomapäivänään avuksi ja se suunnitelma vihdoinkin toteutui. On se niin mukava vaikka on pienikin piha, että koirat voivat olla kanssani siinä nyt ilman hihnoja. Koirat painivat välillä niin, että pelkään piskuisesta omenapuustani niiden muutamankin omenarahkileen putoavan. Toki Sheena yhden jo sieltä nappasikin, muttei se sitten hälle maistunut vaan Donna sai luvan popsia sen. Istutukset on ainakin toistaiseksi saaneet olla rauhassa. Sheena toohottaa omiaan silloin kun Donna on pistänyt stopin riekkumiselle, halutessaan huilata.
Haukkumattomuutta on myös opeteltu ja hyvinhän se menee. Donnalle nyt ohi kulkevat koirat on kauhistus ja tuskin sitä hältä pois saankaan. Arvatkaatten mitä meinasivat naapuruston kakarat tehdä!? Ja tekivätkin, mutta lopettivat kun "hiukkasen" ojensin.Pariin otteeseen ovat tulleet tuon viimeisen, tyhjillään olevan asunnon pihan kautta aidan taakse härnäämään/räkyttämään kuin pahaset rakit. Voi prkl sanon minä ja sanoinkin. Mummu oli lasten kanssa kävelyllä eikä puuttunut asiaan millään lailla. Meinasin kyllä kiertää mummua(kin) korvasta!!!
Kesäsade on mielestäni myös aivan ihana ja silloin nautin metsässä kävelystä. Ja onhan sitä vettäkin tässä nyt saatu ihan kiitettävästi. Ajattelemattomuuttani pelästytin yhtenä iltana Sheenan sateenvarjolla. Hitto kun avasin sen sellaisella automaticnappulalla, eikä Sheena voinut millään tajuta mistä se kahahti, sellainen hervoton laitos mamman pään päälle. En voinut kuin nauraa. Sitä puolustushaluakin tytöstä löytyy kyllä :)
Viime päivät ollaan reissattu ja reissattu. Sheena on hieno retkikoira.
Hienoja koiria molemmat. Olen niin ylpeä heistä!

3 kommenttia:

team-Saari kirjoitti...

Onnittelut siskolle! T.Kiki

kehveli kirjoitti...

Kaikkea sitä kuulee, tähän asti vaan "mummojen potkimista", mutta sitten:
näin "sieluni silmin" sut kiertämässä mummoa korvasta... ;)
(hih)

arttulan kirjoitti...

Nauratti mua samoin kuin kehveliäkin... Sun pitää laittaa aidan kylkeen sellanen kyltti, jossa lukee "Koirat on kilttejä mutta varo emäntää" hehhe :D