lauantai 19. syyskuuta 2009

Täällä vartioin MINÄ!!

argh
Kulunut viikko on ollut meillä kerrassaan ahdistava toisaalta huvittavakin. Tuli tosiaankin mieleen laittaa takapihalle aidan viereen "Täällä vartioin minä" ja siihen oma kuvani.
Naapuruston vanhempi mies (mieleltään 10 vuotias) oli saanut hoidettavakseen kaksi räksyttävää papilloomaa (vai mikä lie viruksia ovat; papillon vai mikä lie). Hitto, että otti päähän!
Nimittäin aivan takapihan verkko- ja sireeniaitamme takaa kulkee kävelytie, josta tosin on oikeus kaikkien kulkea ja vikaa on Donnassakin, koska raivoaa kaikille ohikulkeville koirille. Liikenne ko. tiellä tosin on hyvin hiljainen, joten naapureita häiritsemättä olen voinut surutta koiria pihalla pitää. Mutta tämä setä kun on nyt ottanut kunniatehtäväkseen ulkoiluttaa pieniä kääpiökoiria tauotta. Siis kuvitelkaa se lampsuttaa tauotta tästä ympäri ja päästää fleksissä ne kirput räksyttämään aidan taakse!!! Hullu mikä hullu. Säälin, nimittäin niitä pieniä koiriakin, jotka yleensä tekevät vain yhden päivittäisen lenkin tästä. Muuten ovat omassa pihassaan.
Olisi se kivaa pitää koiria pihalla leikkimässä ja nuuskuttelemassa kun siihen nyt on mahdollisuus, mutta Donna kun on mikä on. Ja tuo setä suorastaan häirikkö!
Nooh. Me kuitenkin käydään päivittäin irrottelemassa/hermoja lepuuttamassa metsässä ja on jokunen tattikin mukaan mahtunut :)
Huolestuttavaa on vain se, että Donna on keskiviikosta asti aika ajoin, niiskuttanut ja pärskinyt. Aivan kuin hällä olisi sieraimissa jotain? Tänään hän on ollut oireeton. Mikäli tilanne jatkuu on käytävä tarkistamassa mummom nielu ja nenäontelot lekurilla ....
****
Positiivinen postaus:
Sheena noutaa jo todella hienosti :) Ongelmana oli se, että hän leikkiessä nappasi hurjasti näpeille, mutta nyt lähtee kuin nato-ohjus lelun perään ja tuokin takaisin käteen.
****

1 kommentti:

Mia kirjoitti...

Siitä se toko lähtee, noutokin jo valmiina! ;)