sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Syksyinen tervehdys Muurlasta!

Edelleen olemme riehuneet möksällä täällä Muurlassa. Koirien saadessa toteuttaa itseään mitä erinäisimmissä mielipuuhissaan :) Onkin ollut syytä juhlaan, sillä olemme viettäneet wc-pöntön vihkiäisiä! Kyllä se vaan on niin, että näin mukavuuksiin tottuneena, ne peseytymistilat ja sisävessa on elintärkeät. Vihkiäiset nyt ei sen suuremmin koirien päiviä ole muuttaneet kuin, että saavat juomavetensä hanasta laskettuna, ei kaivosta kantaen.
Kuten kuvasta näkyy, Sheena on oikein edustuskunnossa....
Tuttujen koirat ovatkin edustaneet näyttelyrintamalla tänä viikonloppuna. Hienoin sijoituksin! Erityisesti mieltäni lämmittää Sheenan siskon, Kikin (A.Rentun Ruusu) debyytti Karkkilassa. Korviini kantautunein tuloksin: Hienosti JUN ERI2 !! Onnea.

Donna se vain posettaa "kuivana" ja juuri siinä missä hänet käskee poseeraamaan. Hieno koira! Mutta hyvin tuhma, prkl! Viikolla kaupungilla kyläillessämme jätin Donnan auton vetokoukkuun kiinni pihalle. Kuinkas ollakkaan ohi kulki mies pienen valkoisen koiran kanssa, jollaisia Donna inhoaa suuresti. Kauhukseni Donna oli riuhtaissut itsensä irti ja riehui kadulla, miehen kannatellessa koiraansa päänsä yläpuolella. Kauheasta tapahtumasta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä, eikä pieneen koiraan näyttänyt tulleen niin fyysisiä, kuin psyykkisiäkään vammoja. Mutta kyllä häpesin. Tilanne oli sikälikin vaarallinen, että Donna olisi voinut kadulle syöksyessään jäädä auton alle! Mitä tästä opimme....


Mukavaa syyskuun loppua :))

2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Hiukka hieno tuo Sheenan rapa-ripa-kuva,
näyttää niin "tutulta" !

Anonyymi kirjoitti...

Hehee :)
Kössi-mies-Kössi on kyllä juu myös sellainen "rapa-ripa"....
- Soile -