sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Eläinten päivänä

Oikein hyvää eläinten päivää!
Toivottavasti teillä kaikilla on ollut yhtä mukava päivä kuin meillä!

Päivä alkoi jo yöllä melkoisessa myrskyssä ja se jatkui kaatosateessa aamun enimmäisellä pissareisulla koirien kanssa. Siitä toivuttuamme, suuntasimme hiekkakuopille, kuinkas muuten. Koirat painelivat sata lasissa, niinkuin aina. Mistä sitä virtaa voi niin paljon löytyäkin tuohon kaksikkoon?
Tottakai kunnon eläintenpäivän juhlistukseen kuului kunnon cruisailut kaupungissa ja lähiympäristössä, sillä koirani rakastavat autoilua! Ihanaa, että Sheenakin on yhtä autohullu kuin Donna. On se vaan sellainen pari.
Eläinten päivästä alkaa myös Eläinten viikko, jota vietetään 4.-10. lokakuuta. Huomioikaa se.
Kunnon cruisailujen jälkeen kävin pikaisesti tervehtimässä siskoani ja koiriaan Kössiä ja Tyyraa. Ihan jo silläkin, että ensimmäistä Eläinten viikkoa vietettiin vuonna 1959 ... !? Merkkivuosi:))

Kotiin päästyämme olikin nenäkkäillä ihmettelemistä vaatteissani olevissa Kössin ja Tyyran tuoksuissa. Päivän kunniaksi saivat myös extra-annoksen naudanmahaa. Akvaariokaloillemme koitti jo juhlaa eilennä, koska siivosin heidän purkkinsa perusteellisesti.

Sitten K-18
En ole varmaan kieltänyt olevani BB-koukussa, mutta olen yrittänyt välttää olla sekoittamatta sitä koirablogiini ja kirjoitan siitä muualla....
Mutta toivon nyt kuitenkin suunnattomasti ja esitän sen toivomukseni tässäkin, ettei Minna r*****a Asoa ja pilaa häneltäkin voittomahdollisuuksia!!!!
Muuten olen tämänpäiväiseen erittäin tyytyväinen :)))

2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Vai eläinten vuosi on niin tuore keksintö... :)

Anonyymi kirjoitti...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....