keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Sheena 10 kk ja Elsan päivä

Kuvassa tänään nimipäiväänsä viettävä Elsa-tyttönen, joka sai kuin saikin pitää turkkinsa :)
Ed. viikolla lähdin nuoremman tyttäreni pyynnöstä klanimaan tuota hänen söpöläistään. Olin asiasta hiukkasen eri mieltä, mutta ajattelin sitten kuitenkin päätöksen olevan hänen ja olla puuttumatta asiaan. Katsasteltiin siinä jo terien millejä ja talloja. Konekin surisi jo lupaavasti ja Elsa oli pöydällä. Silloin iski meikäläiseen rimakauhu ja ilmoitin jättäväni trimmaamisen tekemättä..
Päätös oli ihan oikea ja tänään viimeksi sain "keskarilta" kiitosta, että tuo parturointi jäi tekemättä.
Elsa ei olisi Elsa, ilman turkkiaan! Onnea Elsa.

Muuten päivät menee meillä sellaista haipakkaa ettei tosikaan. Olemme olleet suurien muutosten ja mullistusten saattelemana. Mikä nyt käytännössä tarkoittaa koirien kohdalla sitä, että Donna ja Sheena joutuvat viettämään 3-5 päivää viikossa kotona, keskenään. Allekirjoittaneelle ei puolestaan meinaa herätyskellon rääkymisen jälkeen aika piisata aamutoimiin, kun on jo startattava liikenteeseen :)) Tuntuu, että Donna ottaa asian raskaammin ja huhkiikin kuin hullu kun tulen kotiin. Sheenan paikka on päivät keittiössä ja havahtuu sieltä hiukkasen unisenkin oloisena. Ei hän toki koko päivää ole vedellyt sikeitä, sillä keittiön matto on saanut kokea kovia. Sitä ei kyllä kehtaa ulos telineelle tuulettumaan enään viedä...

Koirat saavat nyt tripla-Strongholdit mahdollisen nenäpunkin poissulkemiseksi. Mitä ilmeisemmin Donnan niiskuttelu oli niistä ja tottakait molemmat koirat on sitten hoidettava. Reverze sneezing -kohtauksia tosin ei Donnalla enään ollut, mutta jo tuo Sheenan kyynelkanavien vuotokin saattaisi viitata tartuntaan.

"Pikkuinen tuo Sheena on. Punnitsin hänet äsken ja jos nyt oikein meni niin:
Sheena 10 kk, 17.4 kiloa elämäniloa.

Kirpakkaa lokakuuta!
Kun tuo tuuli olisi heikompaa, niin ihan mukavia kelejähän olisi......

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elsa kiittää onnitteluista ja mä kiitän turkin säästämisestä! :)

nähdään!


t: Jenny, Zaza & Elsa

Antti kirjoitti...

Tervehdys pitkästä aikaa täältä Mäntsälästä. Kaiken kiireen keskellä on koirien kuvaaminen vähän jäänyt. Tuossa nyt kuitenkin muutama hätäinen räpsy:

Milla:
http://akf.pic.fi/kuvat/Milla/IMG_7668.jpg
http://akf.pic.fi/kuvat/Milla/IMG_7724.jpg

Siiri:
http://akf.pic.fi/kuvat/Siiri/IMG_7729.jpg

Millakin on aika pikkuinen mutta painaa jo 20kg! Siiri 5,5kk ja tuokin jo 15kg! Siiristä näyttäisi tulevan kaikin puolin isompi kuin Milla on. Tassut ja kuonot olleet isompia jo pennusta lähtien...

Mukavaa talven odotusta,
Antti & pehkot