tiistai 29. joulukuuta 2009

Joulu on kerran vuodessa vaan ..

Kuvassa Sheena ja Jade kauniissa maisemissa jouluaatonaattona.
Värityskin niin jouluinen

Joulu ja pyhät on onnelliseti takana. Uusia odotellessa laitan tähän kuvakuulumisia Donnan ja Sheenan askelista joulunaikaan. Ilmat suosivat pikkupakkasineen ja ulkoilu Donnallekkaan ei tuottanut vaikeuksia. Tuttuun tapaan koirat ovat ulkoilleet Tanjan mustavalkoisten tyttöjen kanssa. Tanja on myös kiitettävästi ulkoiluttanut kameraa ja paljon ihania kuvia onkin saanut koiristani napsittua.



Kiitos jälleen kerran Tanjalle kuvista!!
Lisää jouluaatonaaton kuvia löydät täältä

" .. ja vanhakin nyt nuortuu kuin lapsi leikkimään .. "

Joulunajan syöpöttelyn ja löhöämisen lisäksi jouluun kuuluu myös sukulointi. Niinpä Tapaninpäivänä kyläilimme siskoni ja koiriensa luona. Riemulla ei ollut rajaa kun Donna tapasi Kössin. Tuttuun tapaan hän pöllytti poikaa oikein kunnolla :D Myös tästä tapaamisesta on paljon lisää Seijan ottamia kuvia. Kiitos niistä! Latailen niitä jossain vaiheessa, nyt vain tuntuu tämä yhteys olevan niiin hidas...

Sheena ja Tyyra. Kokoeroa tytöillä 20 kiloa :))

Sunnuntaina ulkoiltiin viiden bordercollien ja kahden collien voimin. Mustavalkoisten tyttöjen lisäksi porukassa olivat bc:t Laku ja Karkki sekä collie Nero. Rämmittiin umpihangessa pellolla ja metsässä ja hauskaa oli! Donna joutui juoksunsa vuoksi jättämään tämän riennon väliin ja metelöi autossa häkissä "paketoinnista" huolimatta... Sheenassahan oli tietenkin Donnan hurmaavia tuoksuja joten nuoret miehet Nero ja Laku olivat täten ylikiinnostuneita Sheenasta. Meinasivatpa nuo ottaa oikein yhteen neidin suosiosta kilpaillessaan. Hassuja poikia :))

Sheenan velipuoli Nero (Arttulan Ikivihreä) ja Sheena

Ei kommentteja: