lauantai 2. tammikuuta 2010

Vuosi on vaihtunut .. ..

.. ja haluankin toivottaa
Onnellista ja menestyksekästä vuotta 2010 kaikille blogimme lukijoille!!

Mennyt vuosi 2009 meni meillä ihan hurahtamalla. Alkoihan vuosi vauhdikkaasti kun elämäämme asteli ts. kannoin meille pikkuisen Sheenan. Kevättalvi oli opettelemista ja tutustumista uuteen tulokkaaseen. Kesällä jo Sheenasta varttui pikkuinen koira ja voinkin huoletta antaa Donnan leikkiä hänen kanssaan. Tosin välillä oli erotettava mummo penikasta sillä Donnan huumorintaju on hyvin erikoinen. Tosiaan vuosi hurahti vauhdilla ja joulukuussa vietimme jo Sheenan yksivuotis-synttäreitä! Sheena/The Tyyne-Touhukas on vastannut kaikkia toiveitani kivasta, viisaasta kaverista. En olisi voinut salaisissa haaveissanikaan uskoa onnistuvani ja saavani näin kivan koiran ♥ Sheenasta ♥ . Olen ihan myyty!!

Mitään tavoitteita/uudenvuodenlupauksia meillä ei tällekkään vuodelle ole. Ainoastaan toivon, että mukava yhteiselo jatkuu ja koirat pysyvät terveinä. Onhan alkanut vuosi merkittävä, juhlavuosi, Donnan täyttäessä tänä vuonna pyöreitä! Sheena tulee alkaneen vuoden kuluessa näyttäytymään joissakin näyttelyissä junnu- sekä nuorten luokassa. Jos Donna pysyy pirteäna eikä jalka kramppaa, niin loppuvuodesta häntä voisi esittää vetskuissa .. onhan se jo silloin ilmaistakin :))

Vuosi vaihtui meillä rauhaisasti, eikä Sheenassakaan sitten ole havaittavissa minkäänlaista paukkuarkuutta! Uudenvuodenaattona mietin jo hetkittäin onko tuolla kuuloa lainkaan.
Vuosi 2010 on meillä alkanut kovilla pakkasilla. Tänä aamuna mittari näytti jo -24.4 astetta!! Pakkaset rajoittaa Donnan kanssa ulkoilua koska hän on hyvin viluinen ja tassut ei kestä näitä lukemia :( Sheenan kanssa kyllä pärjätään kun allekirjoittanutkin on vihdoin tajunnut vaan yksinkertaisesti laittaa kunnolla vaatteita yllensä :D On niin hienoa kun voin nykyään jo juoksuttaa/leikkiä Sheenan kanssa tuossa isossa pihassa pitäen häntä vapaana. Ottaa hyvin kontaktia ja leikkii .. ei ole menossa kadulle päinkään :))

Tänään sovitin Donnalle Zaran vanhaa pukua.
Mutta ei.
En vie tosiaankaan Donnaa tuon näköisenä kadulle. :D
38 kiloisen suursnautserin puku on pikkukirpulle aivan liian suuri... :))

Ei kommentteja: