keskiviikko 11. elokuuta 2010

10 vuotias Donna ♥

Donna, Donnamaria, donitsi, Dee, mummo, mummeli, höpöttäjä :)
Tähän ikään päästessä noita lempinimiä pitääkin jo olla iso liuta!

6.8 vietimme Donnan 10 vuotissynttäreitä.
Ihan perhepiirissä vain muutamia erikoisherkkuja nautiskellen. Donna on ikäisekseen hyvin pirteä ja terve koira. Ainoastaan nivelrikko aiheuttaa kolotusta joskus liikunnan jälkeen ja lämpötilanvaihtelut on pahasta. Voimakas vahtimisvietti on tallella, joten Donnan kanssa kulkeminen ja eläminen on hyvin turvallista. Toivottavasti saan pitää Donnan vielä useita, useita vuosia!! En pysty kuvittelemaankaan elämää ilman häntä....

Olemme saaneet viettää ainutkertaisen helteisen ja ihanan kesän!!
Mikä ihaninta nykyinen kotimme sijaitsee järven rannalla. Koirien uittopaikkaankin on matkaa vain 350 metriä! Harmi vain, etteivät nämä karvakorvat ole mitenkään innokkaita uimareita. Sheenan olen kyllä ottanut kanssani veteen ja uihan hän kun hänet sinne avittaa.
Tosiaan. Toukokuun lopulla muutimme. Nyk. asuinpaikkamme on ihanan rauhallinen ja ympärillä hyvät ulkoilumaastot. Sheenaa voin pitää pihalla vapaana ja siitähän hän nauttii suunnattomasti. Hyvin tottelee, eikä lähde pikkupoikien eikä kissojenkaan perään :)

Meillä tapahtuu paljon ja usein vaikka päivitykset tässä blogissa onkin olleet niukahkot keväästä asti. Alkukesä oli niin kiireinen, ettei paljon runosuoni pulputtanut.
Pihan raivausta, remonttia, sairastelua, tavaroiden roudausta ja muutto. Sitä nukahti iltaisin ennenkuin päätään sai tyynyyn :D Kesä menikin sitten aurinkoa palvoen, uiden, grillaillen ja kaikesta mukavasta nauttien.
Yllä oleva kuva on otettu 25.4. Kohtalokkaana ulkoilupäivänä, jolloin Sheena nimittäin "liukui" täysin jyrkkää, pystyseinämää alas hiekkakuoppaan. Onneksi hänellä oli suojelusenkelit matkassa, eikä käynyt hullummin!! Yksi näistä 'meillä-sattuu-ja-tapahtuu'-tapahtumista, joita kyllä pitäisi useammin kirjata ylös. Syksyn myötä yritän parantaa tapani ;)

Ei kommentteja: