keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Syksyn lehti maahan ehti

Lokakuuta mennään jo vauhdilla ja ensimmäiset lumisateetkin jo näkyy sääennusteissa...
Niin paljon kun kesästä pidänkin, on myönnettävä, että syksyn tultua ja ilmojen viilennettyä sitä saa huomattavasti enemmän aikaiseksi :) Myös metsälenkeistä koirien kanssa nautin suunnattomasti enemmän, koska ei tarvitse pelätä niitä saablarin käärmeitä!!

Tämä veijari on jo huomenna 1 vuotta 10 kuukautta vanha :)

Miten se aika rientääkään!
Sheenan elo ei ole tosin pelkkää hauskuuttamistani vaan jonkinlainen tottelevaisuuskoulutuskin kuuluu rutiineihin. Ja ilokseni voinkin todeta,että olemme edistyneet hirmu harppauksin. Innostuneimmille kuitenkin tässä kohden tiedoksi, että kilpakentillä meitä ei tulla näkemään, koska en omaa minkäänlaista kisaviettiä!! Mutta on niin hienoa nähdä edistymistä ja onnistumisia koiralta, joka omaa valtavan viisauden ja miellyttämisenhalun.
Tanja on kuvaillut aina silloin tällöin koiriani ja mm.syyskuisia kuvia pääset katselemaan tästä.
Donna ei näihin pitkiin metsälenkkeihin ole osallistunut, koska hänen liikkumisensa on edelleenkin rajoitettu pelkästään hihnalenkkeihin. Muuten mummeli voi hyvin ja nauttii pirteänä elostaan :)

Tuore kuva kauniista syksyisestä metsästä ja kauniista koirista.

Tämä kuten otsikonkin kuva on otettu tänään. Kiitokset Tanjalle ulkoiluseurasta ja hienoista kuvista! Nähtäväksi jää oliko tämä tällä erää viimeinen kaunis aurinkoinen syyspäivä ja saammeko ne luvatut räntäsateet.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Syksy on hyvää aikaa lenkkeillä koirien kanssa, kun on niin mukavan viileääkin :)