perjantai 25. maaliskuuta 2011

Menoa ja meininkiä!!

Päivät menee kuin siivillä karvakorvakolmikon kanssa. Niin paljon sattuu ja tapahtuu, että tarvisi sitä mukaa kirjoittaa jotta pystyisin kaiken sanoiksi pukemaan ja kanssanne jakamaan. Kolmen täysin erilailla ulkoilutettavan, ruokittavan ja huollettavan koiran kanssa ei tosiaankaan tule aika pitkäksi! Ja jos iltaisin ennen voikin aikuisten koirien kanssa jysähtää sohvalle telkkarin äärelle, ei se neiti Ruususen kanssa tule kuuloonkaan. Viimeistään Salkkareiden aikaan Fiona aloittaa iltahepulit :)


Harmittavasti ilmat kylmeni ja tuuli on ollut myrskyisä. Arveluttaa miten paljon pennun kanssa uskaltaa ulkoilla... Aurinkokin sentään on välillä näyttäytynyt ja eilen napsin muutamia kuvia koirista.


Fiona on todella reipas ja rohkea pentu. Jos joku tilanne tai ääni onkin uusi ja ihmeellinen, niin hän kyllä kohtaa sen urheasti. Autoilukin on ihan jees ja ottaa rennosti häkissä nukkuen vaikka mamma poikkeaa kauppareisulla Tebbarilla kahvillakin :) Eilen käytiin myös moikkaamassa Martta-cockeria ja olivat kuin vanhat tutut konsanaan. Ei edes kampaamon liukas lattia haitannut Fionaa.


Yöt on mennyt hyvin eikä minkäänlaista ikävää Fiona ole kokenut. Eli kotiutuminen on tapahtunut paremmin kuin hyvin!

Ei kommentteja: