keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Suuri päivä - Pienet koirat

Fiona kuvassa ylävasemmalla. Kahdella jalalla seisomassa :)

Tänään tämä joukkio matkasi Helsinkiin eläinlääkäriasema Mevetiin. Oli pentutarkastuksen ja silmäpeilausten aika. Olin Sirpan mukana reissussa kuin myös Fionan siskon omistaja Sirkku. Niin Fiona kuin muutkin pennut olivat tosi reippaita, eivätkä olleet moksiskaan tutkimuksista. Pennut todettiin terveiksi ja kaikilla terveet silmät. Hienoa! Samalla heidät mikrosirutettiin ja niin myös lähti rekisteröinnit Kennelliittoon.

Pennuthan täyttivät tänään 7 viikkoa ja terveiksi todettuina olivat valmiita lähtemään uusiin koteihinsa. Niinpä me Fionan kanssa matkasimme jännityksen sekaisin tuntein kotiin puolilta päivin!! Tai eihän Fionaa jännittänyt vaan minua :)
Ajoin auton rapun eteen ja jätin Fionan autoon nukkumaan siksi aikaa kun hain Donnan ja Sheenan ulos. Sheena paineli onnessaan sata lasissa, mutta Donnapa vaistosi heti, että mamman autossa oli jotain omituista! Avattuani takaluukun Donna nuuskutteli pentua ja Sheenakin riensi paikalle ja peruutti... !!
Hänen ilme oli sanoinkuvaamaton. Se oli oikein sellainen MITÄÄH!!??-ilme :)

Edelleenkin Sheenaa hävettää pikkuinen, mutta Donna ei ole oikein mitään mieltä. Nyt vaan päivä kerrallaan varovasti edetään ja tutustutaan toisiimme.
4000 grammaa tulta ja tappuraa on jo vihdoin simahtanut :) On aika meikäläisenkin painaa pää tyynyyn.

Ei kommentteja: