tiistai 22. helmikuuta 2011

Talvihorroksesta herääminen

Niin on allekirjoittanut nukkunut talviuntaan, että tunnukset blogiinkin oli nyt hetken kadoksissa. Onneksi aurinko on jo päivisin korkealla, mikä saa meikäläiseenkin taas liikettä!

Ollaan saatu taas tänäkin talvena hurjasti lunta tänne eteläiseen Suomeen. Ja helmikuu ollaan saatu alkutavunsa mukaan kärvistellä HELvetillisissä pakkasissa! Sheena rakastaa lunta ja pääosin kyntää kuono maassa kinoksissa. Häntä ei talvi haittaa. Olen vain yhtenä aamuna, mittarin näyttäessä -29.9 astetta nähnyt Sheenankin nostelevan tassujaan ja kiirehtivän sisälle.
Donnalle sen sijaan nämä kelit on suurta tuskaa ja hän onkin pääosin keskittynyt pitämään petiään lämpimänä... Donnan kunto aaltoilee ja huonompiakin hetkiä on koettu. Minut romahduksen partaalle peljättänyt mystinen vuoto ja kuumeilu vaati antibioottejakin. Ei onneksi ollut pelkäämäni märkäkohtu!! Mutta mitäpä teki mummo lääkekuurin loputtua !? Hän aloitti juoksut ja oli niin viriilinä että :) Edellisistä juoksuista kolme kuukautta. Kiva.
Hormoonitasapainon saavutettuaan saa taas Sheenan lelut kyytiä ja kaikki on hyvin. Kunhan nämä saablarin pakkaset hellittäis.....

Viikon päästä ollaan jo maaliskuussa ja on virallisestikkin kevät

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Heeeei hienoa kun täälläkin on taas herätty talviunilta :)

Eiköhän pahin (ja paras) talvi tosiaan ala olla lusittu, ja pian päästään jo Iso-Valkeelle makkaranpaistoon! :)

team-Saari kirjoitti...

Huomenta.
Aatelinkin,että sä oot ihan talviunilla,kun ei oo mitään tekstiä tullu pitkään aikaan...
Nyt näyttää hyvältä,että ollaan talvi selätetty ja kevät koittaa...
Sitä odotellessa terveiset Sheena-tädille ja Donnalle!