perjantai 2. syyskuuta 2011

Se on syksy, sienet ja Fiona 7 kuukautta

Muistoja menneiltä sienestysretkiltä

Blogin päivityksestä on vierähtänyt jo kaksi kuukautta!! Allekirjoittaneen bloggausinto todellakin on kaatunut siihen, että täällä ja näillä yhteyksillä Blogger/kuvien lataaminen yms. on tosi vaikeata ja rasittavan hidasta!! Yritän tässä nyt laittaa jotain kuulumisia vaikka tämä bloginkin avaaminen sai taas herahtamaan kyyneleet silmiini. Koska tämä helpottaa !!??!!

Tämä kuva on otettu kuukausi sitten Fionan ½-vuotispäivänä :) Linkki

Fionan korvia yritetään saada asettumaan hiukan taitteelle vaihtelevalla menestyksellä.
Lämmin kiitos ja apu kuuluu Fionan isän omistajalle Anna-Stinalle

Tyttö kasvaa ja varttuu vauhdilla. Niin kropan kuin turkinkin kasvamisen ohella ihan joskus löytyy hänen aivokapasiteetinkin kasvua... :D
Fionahan on itseasiassa todella kiltti ja kultainen tyttö, mutta hänessä ei ole sitä valtaisaa miellyttämisen- ja tekemisen halua kuin esimerkiksi Sheenassa. Leikkii ja taisteleekin, mutta jotain vaan puuttuu (?) verratessani häntä tätiinsä. Tosin Fionan äidin Kikin tuntien uskon Fionan tulleen paljolti häneen.
MUTTA. Näin olematta mikään aktiiviharrastaja minulle riittää yksi ylisuperaktiivinen, touhukas koira, jonka kanssa tekemistä riittää.

Sheena on pieni, solakka, mutta niin kaunis tyttö, joka kuluttaa enemmän kuin syö.
Esim. viimeiset puolitoista viikkoa hän on päivisin kävellyt kahdeksan tuntia "ääliörinkiä" naapuriasunnossa olevien remonttimiesten/äänien takia + pöhköttää ja räksyttää. Fiona sen sijaan ilmoittaa vaan tarpeen vaatiessa.
Kuulisittepa sen äänen!! Se on oikea VAHTIKOIRAN ääni. "Tykkään"
Turkki Sheenalla ei koskaan ole ollut se vahva puoli eli ihan sopiva laiskan pehkon omistajan koira! Heikohko turkki saa myös Sheenan näyttämään pienemmältä mitä hän todellisuudessa on. Fionan 7 kk päivän kunniaksi punnitsin tytöt: Sheena (yllätys-yllätys) 18, 4 kg
Fiona on mielestäni säkää mittaamatta jo korkeampi kuin Sheena ja painoa 17,8 kg

Kuvien © Seija Vahtera by Kehvelit

Ei kommentteja: