torstai 30. kesäkuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä

Suurin tuska alkaa hellittämään vaikka jokaikinen hetki Donna on mielessä. Kaikki tilanteet ja koti muistuttaa Suuresta persoonasta ja kyyneleet herahtavat jatkuvasti silmiin :´( Kuvittelin kaksi viikkoa sitten kun saatoin Donnan viimeiselle matkalleen, ettei elämä voi jatkua!! Mutta ihmeesti tämä collie-kaksikko on pitänyt elävien kirjoissa. Sheena kaipasi muutaman päivän Donnaa kanssani ja käyttäyti tosi oudosti. Se ei mitenkään parantanut oloani kun jouduin katsomaan nuorta koiraa ihan pallo hukassa, koska Alfa-naaras oli laumasta poissa!!
Voi kun joku ymmärtäisi miten paljon me kaivataankaan Mummoa ...

Juhannuksena kuitenkin tuli muuta ajateltavaa kun saimme Salon kaupungista vieraita. Räpsin Lassieistani muutaman kuvankin. Yllä She posettaa ja tässä Fio elävien korvinsa kanssa :) Hampaat vaihtuvat ja sen johdosta Fio myös näyttää joka päivä erillaiselta korvineen! Hampaiden vaihtumisen myötä Fiona on myös muuttanut luonnettaan. Se varovainen, varautunut pikku-koira on tipotiessään ja tilalle on tullut urhea pikku-Lassie! :)

Maanantaina 27.6-11 Fiona alias Junttapulla sai vihdoinkin Rabies-rokotteen ja nyt on tytöllä rokotukset kaikki olemassa. Olin pyörtyä punnituksessa koska Fiona painaa vain neljä kiloa vähemmän kuin Sheena (2½ vuotta!) Tiistaina sitten saimme sukulaisia från Ekenäs ja enpä sitten enää ihmettele Fionan kokoa :) Kuvassa vas. pojat Pluto~Arttulan Ääriviiva ja Bolivar, Madonna .. joilla on sama isä kuin Fionalla!! Seuraavana "pikku-Sheena" ja sähläävä Fiona. Pluto ja Sheena ovat muuten puolisisaruksia ja samaa ilmettä on kyllä havaittavissa <3

2 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Ihania ♥ Isäni serkulla on Shettlanninlammaskoira kennel. Nuo ovat todella suloisia...

Soile kirjoitti...

Kiitos ~MiraQ~ !!
Vaikkakin kuukauden myöhässä :))
Nämä ovat todella niin suloiset/ihanat kaverit ♥